Kursy Przygotowawcze

MATURA 2016

FUNDACJA Uniwersytetu Medycznego WE WROCŁAWIU

organizuje

KURSY PRZYGOTOWUJĄCE DO EGZAMINÓW MATURALNYCH I WSTĘPNYCH DLA KANDYDATÓW NA STUDIA MEDYCZNE W 2016 ROKU

Na zajęciach realizowany jest rozszerzony program obowiązujący na państwowym egzaminie maturalnym z przedmiotów: Biologia, Chemia.
Na poziomie podstawowym : Matematyka
Istnieje możliwość stworzenia grupy z rozszerzoną Fizyką dla chętnych minimum 15 osób.

Program zajęć obejmuje również szkolenie w zakresie praktycznego rozwiązywania zadań testowych i strategii przygotowywania się do aktualnie obowiązujących egzaminów.

Wykładowcami są pracownicy naukowo-dydaktyczni naszej Uczelni, posiadający wieloletnie doświadczenie w pracy dydaktycznej, także w przygotowywaniu do egzaminów wstępnych na wyższe uczelnie.

Proponujemy zajęcia w grupach do kilkunastu osób.

Termin kursu: 19.09.2015 - 30.04.2016

Zapoznaj się z ceną kursu (KLIKNIJ).

ZAPISZ SIĘ

Wypełnij formularz zgłoszeniowy on-line!

Dodatkowe Informacje oraz możliwość zapisów w siedzibie Fundacji:

Fundacja Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu
ul. Mikulicza Radeckiego 5
tel. 071 784 11 84(85)
email: fundacjaum@fundacjaum.pl

KOMUNIKATY:

KURS PRZYGOTOWAWCZY

Informujemy, że w sobotę 19 marca, odbędą się podwójne zajęcia z biologii. Zapraszamy na godz. 09:00 do sali wykładowej Zakładu Mikrobiologii, przy ul. Chałubińskiego 4. W tym dniu nie będzie zajęć z chemii. Zostaną odrobione w późniejszym terminie

KURS PRZYGOTOWAWCZY

Informujemy, że w Sobotę 6.02.2016 odbędą się podwójne zajęcia z biologii, które odbędą się w sali wykładowej Zakładu Mikrobiologii przy ul. Chałubińskiego 4, od godz. 09.00.

W Sobotę 13.02.2016 nie będzie zajęć w ramach kursu przygotowującego do Matury2016.

KURS PRZYGOTOWAWCZY

W sobotę 23.01.2016 nie będzie zajęć z biologi w ramach kursu przygotowującego do matury 2016, w związku z tym odbędą się podwójne zajęcia z chemii. Zajęcia te odbędą się w sali wykładowej Zakładu Mikrobiologii, przy ul. Chałubińskiego 4. Jednocześnie informujemy, że zajęcia z matematyki tego dnia odbędą się niezmiennie w sali dydaktycznej przy ul. Mikulicza-Radeckiego 7.

KURS PRZYGOTOWAWCZY

W związku z przerwą świąteczną, nie będzie zajęć z kursu przygotowującego do Matury 2016 w sobotę 2 stycznia.

KURS PRZYGOTOWAWCZY

Od dnia 03.10.2015 zajęcia z kursu przygotowującego do Matury 2016, będą odbywać się w salach dydaktycznych przy ul. J. Mikulicza-Radeckiego 7.

KURS PRZYGOTOWAWCZY

Kolejne spotkanie w ramach kursu przygotowawczego do Matury 2016 odbędzie się w sobotę 26.09.2015 o godz. 9:00 w sali wykładowej im. E. Biernackiego przy ul. Wyb. Pasteura 4. Wejście do sali znajduje się z tyłu budynku - od strony ul. Marcinkowskiego, wjazdu na teren SPSK 1.

Nie wiesz jak trafić? Kliknij i zobacz mapkę

14.09.2015
SPOTKANIE ORGANIZACYJNE

Zapraszamy na pierwsze spotkanie kursu przygotowawczego w edycji 2015/2016, które odbędzie się 19.09.2015 o godz. 09:00 w sali wykładowej Zakładu Mikrobiologii przy ul. Chałubińskiego 4 (wejście od tyłu budynku).

Nie wiesz jak trafić? Kliknij i zobacz mapkę

Rozpoczynamy nabór na kolejną edycję kursów przygotowujących do matury.
Termin kursu od 19 września 2015 do 30 kwietnia 2016. Zapraszamy.

Design by len